Over mij

DB Pictures is een bedrijf met passie voor fotografie. Onze uitdaging ligt in het net even anders fotograferen dan het standaardplaatje waarbij we natuurlijk uw wensen niet uit het oog verliezen. Opdrachten worden in onze studio maar ook op locatie bij opdrachtgevers uitgevoerd.
Opdrachten worden in ons team besproken met als doel de lat hoog te leggen. Rekening houdend met de wensen van onze opdrachtgevers gaan we voor het beste resultaat, hierbij verliezen wij een heldere communicatie niet uit het oog.
DB Pictures onderscheidt zich met kwalitatieve en originele foto’s, foto’s die zichzelf als het ware verkopen. Het verlenen van service en het ontzorgen van de opdrachtgever staan hoog in het vaandel.

Door mijn grafische opleiding en jarenlange ervaring in de grafische industrie heb ik veel ervaring opgedaan in o.a. de ontwerp- en reclamebranche daardoor kan DB Pictures als intermediair optreden voor al uw communicatie uitingen. Kortom één aanspreekpunt voor: fotografie, video, pakkende teksten, website en drukwerk.
Nieuwsgierig geworden? Neem contact op! bel 036-5377334

Mijn vermeldingen

Albums

Blogberichten