Over mij

De roots van Foticoon liggen in het mooie Deventer. Rick de Visser wist in korte tijd van zijn grootste hobby en passie, fotografie, zijn werk te maken.

In eerste instantie werkte hij ruim 10 jaar in commerciële functies bij grote multinationals, maar hij zag zichzelf dit niet nog 40 jaar doen. Naast zijn toenmalige baan is hij vooral dingen gaan oppakken die hij leuk vond. In die tijd is zijn liefde voor fotografie ontstaan en gegroeid. Hij begon schoonheden te zien in de kleinste details en in hele andere dingen dan voorheen. Hij besloot gehoor te geven aan zijn liefde voor fotografie, verdiepte zich in het vakgebied, ontwikkelde zichzelf en startte zijn eigen bedrijf.

Rick groeide in korte tijd uit tot een gerespecteerde fotograaf met een sterk netwerk van vakkundige collega’s. Dus is hij zelf niet beschikbaar of past jouw opdracht niet bij zijn vaardigheden, dan faciliteert hij een vakkundige fotograaf vanuit zijn netwerk.

Zijn persoonlijke expertises zijn (zakelijke) evenementenfotografie, concertfotografie en trouwfotografie. Neem gerust vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Albums

Blogberichten