Zandvoort aan zee en omstreken is een gewilde trouwlocatie met veel mogelijkheden om er een spetterend trouwfeest van te maken. Met name het Zandvoortse gemeentehuis is voor bruidsparen een bijzondere plek. Als één van de weinigen wordt hier na alle officiële ceremonies bij het verlaten van het gemeentehuis (met de lange mooie trap) nog met snoep gestrooid. Ook is er nog niet zo lang geleden toestemming gegeven om OP het strand te trouwen. Een romantisch prieeltje op het strand om met uitzicht op zee in het huwelijksbootje te stappen bijvoorbeeld bij Beachclub 5. Ook voor een romantisch privé fotomoment voor/na of tijdens de bruiloft is de omgeving van Zandvoort met het strand, duinen en zee zeer geschikt.

Doordat Memories-Made Fotografie aan de Zandvoortse boulevard is gesitueerd heb ik als fotografe al heel wat strandbruiloften mogen fotograferen. Iedere bruiloft is anders en iedereen heeft dan ook zijn eigen wensen. Voor mij als fotograaf is het dan ook steeds weer genieten om deze prachtige dag vast te leggen en een uitdaging steeds mooiere reportages af te leveren.

Gaan jullie niet in Zandvoort trouwen maar willen jullie wel graag jullie bruiloft laten vastleggen door mij? Geen enkel probleem!

Zie ik jullie snel?

Met vriendelijke groetjes,
Josi Nihot

Stats & tags


Zandvoort, Noord-Holland, Nederland

Overige informatie

Ik heb de beschikking tot Eigen studio, Mobiele studio, Visagiste, Digitale fotoafwerking
Gewenste opdrachtgevers Particulier, Zakelijk
Indicatie uurtarief € 60

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling