Ik fotografeer graag mensen. Gewone mensen, jong, oud, op bijzondere momenten in het leven zoals een huwelijk, of rond geboorte, maar ook in het leven van alledag. Hoe vaak bedenk je niet dat je eens foto’s zou moeten laten maken van de kinderen, het gezin, van jezelf? Maar het komt er gewoon niet van. Dat is jammer, want de tijd staat niet stil. Voor je het weet zijn kleine kinderen groot. Er zijn zo veel momenten die je niet wil vergeten. Ik vind het een uitdaging om als fotograaf toegankelijk en laagdrempelig te zijn. Een afspraak is snel gemaakt, telefonisch of via de mail. Zeven dagen per week, zowel overdag als ‘s avonds. Laat mij weten wat de wensen zijn. Veel is mogelijk, het gaat om maatwerk. Zeker bij bruidsreportages!

Stats & tags


NIJMEGEN, Gelderland, Nederland
Arnhem, bruidsfotograaf, Bruidsfotograaf Gelderland, Bruidsfotografie Gelderland, Familiefoto, familieportret, fotograaf, Fotograaf Gelderland, Fotograaf Nijmegen, gelderland, groepsfoto, kinderen, Nijmegen, Noord-Brabant, portretfotograaf, Portretfotograaf Nijmegen, trouwfotograaf, Trouwfotograaf Gelderland, Zwangerschap

Overige informatie

Ik heb de beschikking tot Eigen studio, Mobiele studio, Visagiste, Digitale fotoafwerking
Gewenste opdrachtgevers Particulier, Zakelijk
Aantal fotografen in dienst 1
Indicatie uurtarief € 60
Lid van brancheorganisatie Onbekend

Beoordelingen

Beoordelingen

5 Gemiddeld
(1)
5 stars
1
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star  
0

Deel jouw ervaring

Schrijf een beoordeling →
 1. Topper!
  Door Wietske Piek - oktober 17, 2017

  Wij zijn in contact gekomen met Toon de Vos via de website van fotograaf huren.
  De communicatie rondom het maken van de afspraken verliep soepel en duidelijk; snelle reactie op mail en vragen.
  De fotosessie was leuk om te doen. Wij hebben portretfoto’s van mijn vader en moeder laten maken. Poseren is dan best een beetje lastig, maar Toon heeft heel veel foto’s gemaakt en hij was erg geduldig en ontspannen, zodat er mooie resultaten zijn geboekt. De foto’s zijn formeel, maar met een zekere ongedwongenheid.
  Het resultaat is het geld meer dan waard.
  Wij zouden Toon de Vos zeker aanbevelen.

Schrijf een beoordeling