Al vele jaren fotografeer ik beelden die mij raken, momenten die mijlpalen zijn en dingen die mij simpelweg opvallen. Voor mijn foto’s laat ik mij graag inspireren door mijn reizen, mijn vriendenen door collega-fotografen. Ik ga tot het uiterste om die ene plaat zo vast te leggen zoals ik die in mijn hoofd heb. Door mijn vaste baan naast fotografie, werk ik bij voorkeur in de avond of in het weekend.
Mijn interesse in fotografie is breed. Landschappen, newborn, kinderen, bruiloften, portretten; alles heeft zijn eigen verhaal. Ik vind het schitterend die ene blik vol emotie of een kind dat volledig in zijn spel op gaat te kunnen vangen in een foto. Foto’s zijn voor mij geen stilzwijgende afbeeldingen, ze vertellen een verhaal.
Als ik mag kiezen welke deel van dit mooie vak ik het liefst doe, is dat journalistieke bruidsfotografie. Dit is voor mij een van de meest pure vormen van fotografie waar veel gevraagd wordt van de creativiteit en oplettendheid van de fotograaf in een dag volgepakt met schitterende momenten.

Stats & tags


NIJMEGEN, Gelderland, Nederland

Overige informatie

Aangemaakte albumsPortret, Zwangerschap, Boudoir, Bruiloft
Ik heb de beschikking tot Eigen studio, Mobiele studio, Visagiste, Digitale fotoafwerking
Gewenste opdrachtgevers Particulier, Zakelijk
Aantal fotografen in dienst 1
Indicatie uurtarief € 50

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling