Een foto moet het gevoel van het unieke moment weergeven, zonder dat er woorden voor nodig zijn. Als reportage fotograaf ga ik op in de momenten om alert te kunnen reageren en vast te leggen wat er daadwerkelijk gebeurt. Zodat elke foto uniek is en zijn eigen verhaal vertelt. Dit geldt zowel voor bedrijfsfotografie als het maken van een trouwreportage. Naast mijn werk als reportage fotograaf voor bedrijven en particulieren werk ik al jaren als journalistiek fotograaf voor dagblad BN de Stem, waarbij vele verschillende soorten onderwerpen worden vastgelegd voor het dagelijkse nieuws.

U kunt mij inhuren als professioneel freelance fotograaf voor zakelijke bedrijfsfotografie, trouwfotografie of artistiek vrij werk.

Beelden zeggen meer dan woorden, bekijk het portfolio van freelance fotograaf Else Loof. Wilt u een impressie van een fotoshoot? Kijk dan hier.

Fotografie op locatie
De passie van fotografie zit in mijn bloed, als klein meisje was ik al bezig met het vastleggen van gebeurtenissen en dat heeft zich steeds verder ontwikkeld. Als professioneel fotograaf ga ik op in de omgeving. Alleen dan kun je vastleggen wat er echt gebeurt, zonder dat het nep overkomt. Naast mijn werk maak ik ook vrij werk omdat ik graag mijn visie op bepaalde dingen in beelden wil uiten.

Een andere vorm die ik graag gebruik is het maken van dubbelopnames. Een bijzondere techniek waarin je letterlijk en figuurlijk meerdere lagen kan toevoegen in een beeld, waardoor ze interessanter worden. Deze techniek kan ook worden ingezet in bijvoorbeeld bedrijfsreportages. Als professioneel fotograaf lever ik hierdoor meerwaarde. Deze creatieve benadering is niet iets wat je uitschakelt, dat hoort bij het beroep van professioneel fotograaf.

Professioneel fotograaf
U staat op het punt een professioneel fotograaf in te huren. Maar hoe neemt u de beslissing? Bekijk mijn portfolio, spreken de foto’s aan en bent u op zoek naar een creatieve freelance fotograaf? Bel of mail en ik kom graag kennis met u maken en de sfeer proeven. Ik vertel u graag mijn visie op uw specifieke fotografie opdracht.

Wilt u weten onder welke algemene voorwaarden ik werk? Bekijk deze dan hier.

Naast freelance fotograaf ben ik ook docent aan de Fotovakschool en organiseer ik fotoworkshops en fotoreizen. Allemaal vanuit de passie voor fotografie. Deze passie deel ik graag met anderen om hen te inspireren om beter beeld te maken en beter om zich heen te kijken. Meer weten? Klik door naar mijn biografie.

Stats & tags


Breda, Noord-Brabant, Nederland
Bedrijfsfotografie, bedrijfsreportage, Breda, Evenementen, evenementfotografie, fotograaf, freelance, journalistiek, sfeerreportage

Overige informatie

Ik heb de beschikking tot Eigen studio, Mobiele studio, Visagiste, Digitale fotoafwerking
Gewenste opdrachtgevers Particulier, Zakelijk
Aantal fotografen in dienst 1
Indicatie uurtarief € 120
Brancheorganisatie DuPho
Youtube https://www.youtube.com/watch?v=eJ_6GqPHPSA

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling