CREATIEF VAKWERK!
npk photography heeft meer dan 10 jaar ervaring in product- en bedrijfsfotografie voor de meest uiteenlopende bedrijven. Ik verbind vakmanschap met creativiteit en passie en ben altijd op zoek naar de perfecte oplossing.

MIJN FOTOGRAFIE GEEFT HET PRODUCT PERFECT WEER.
Met high-end product fotografie geef ik speciale aandacht aan een product. Vorm, materiaal, techniek, gebruik: alle eigenschappen van het product worden optimaal weergegeven. De kwaliteit van het licht, de uitsnede, de achtergrond en de keuze voor een model. Aan alles word gedacht.

FLEXIBEL, EFFECTIEF EN SNEL.
Packshot product fotografie wordt vaak gebruikt bij e-commerce, voor een webwinkel of in een catalogus. Meestal is het product vrijgemaakt of tegen een witte achtergrond gefotografeerd. Ik bieden packshot foto’s in high-end, kleine oplage of standaard hoogvolume kwaliteit.

SFEERVOLLE FOTOGRAFIE, HELEMAAL TOEGESNEDEN OP UW BEDRIJF.
Bedrijfsfotografie geeft uw bedrijf een eigen gezicht. Voor een nieuwe website, een jaarverslag of de promotie van uw bedrijf op social media zijn ‘sprekende’ beelden essentieel. Ik verzorg bedrijfsreportages, zakelijke portretten, sfeerfoto’s, kortom alles wat voor een goede communicatie nodig is.

Stats & tags


Leiden, Zuid-Holland, Nederland
Bedrijfsfotografie, bedrijfsreportage, creativiteit, e-commerce, ervaring, high-end, Leiden, npk photography, packshot, productfotografie, sfeerfoto, vakmanschap, zakelijke portretten

Overige informatie

Aangemaakte albumsproductfotografie
Ik heb de beschikking tot Eigen studio, Mobiele studio, Digitale fotoafwerking
Gewenste opdrachtgevers Zakelijk
Aantal fotografen in dienst 1
Indicatie uurtarief € 85
Lid van brancheorganisatie Ja

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling