Fotostudio B7 (onderdeel van Lamaitre Fotografie) is gespecialiseerd in mode-, portretfotografie en productfotografie. Wij werken voor zakelijke klanten en voor particulieren.

Goede communicatie en een prettige sfeer is net zo belangrijk als technische zaken zoals goede belichting, compositie en styling. Al deze onderdelen moeten samenkomen bij het creëren van pakkende fotos.
Of het nu gaat om een mooi portret of foto’s die de gewenste boodschap van uw merk overbrengen en uw Corporate Branding ondersteunen.

Voor zakelijke shoots wordt altijd met een professioneel team van stylisten, visagisten, set/prop designers, assistenten en modellen gewerkt. Tijd is tenslotte geld en het resultaat moet er vlot en zonder risico’s komen.

Sinds 2021 maken wij vast gebruik van een grote fotostudio in Amsterdam Zuidoost. Andere locaties en studio’s of op locatie buiten is natuurlijk ook mogelijk.

Onze studio wordt geleid door fotograaf Gaston Lamaitre. Zijn werk is in diverse magazines en online media gepubliceerd. Ons team hoopt u binnenkort te kunnen verwelkomen.

Naast zakelijke fotografie bieden wij ook portret en portfolio fotoshoots aan voor particulieren of aankomende modellen. Informeer naar de mogelijkheden.

Stats & tags


Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
modefotografie portretfotografie reclamefotografie studio

Overige informatie

Aangemaakte albumsProductfotografie, Modefotografie
Openingstijden

Particulieren: vrijdag t/m zondag (indien beschikbaar)
Zakelijk: op aanvraag
contact via e-mail of chat

Ik heb de beschikking tot Eigen studio, Mobiele studio, Digitale fotoafwerking
Gewenste opdrachtgevers Particulier, Zakelijk
Aantal fotografen in dienst 2
Indicatie uurtarief € 65
Brancheorganisatie Dupho
Youtube https://www.youtube.com/channel/UCjS7sz4APuGiMCTNQwrwdYg

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling