Bedrijfsfotografie – Reportage- en portretfotografie Amsterdam. Specialisaties zijn bedrijfsfotografie, portretfotografie en documentaire fotografie. Daarnaast ben ik een gepassioneerd reisfotograaf. Ik fotografeer de mens zoals deze is, puur en zoveel mogelijk zichzelf. Ik observeer en kies het moment.
Ik fotografeer op locatie, daarnaast beschik ik over een eigen studio in het centrum van Amsterdam (Jordaan).

JKL Fotografie is de naam waaronder ik als freelance fotograaf werkzaam ben. Ik fotografeer in opdracht van zowel bedrijven als particulieren. Tot mijn opdrachtgevers behoren o.a. Fokker Technologies BV, Mediaplanet BV, Rechtbank Noord-Holland en Sprout. Een deel van mijn werk exposeer is.

Indien u geinteresseerd bent kunt u mij via ‘contact’ bereiken. Graag informeer ik u dan over de mogelijkheden en een prijs op maat. Hartelijk dank!

Stats & tags


Amsterdam, Noord-Holland, Nederland

Overige informatie

Ik heb de beschikking tot Eigen studio, Mobiele studio, Visagiste, Digitale fotoafwerking
Gewenste opdrachtgevers Particulier, Zakelijk
Indicatie uurtarief € 75,00

Beoordelingen

Beoordelingen

5 Gemiddeld
(6)
5 stars
6
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star  
0

Deel jouw ervaring

Schrijf een beoordeling →
 1. Rust en passie
  Door Angelique Franssen - oktober 17, 2017

  Jan heeft een enorme rust en passie voor de kunst van het fotograferen. Vol toewijding, geduld en met gevoel voor sfeer, kleur en authenticiteit creëert hij de mooiste portretten. Ik heb vele mensen (inclusief) mijzelf:-) blij gemaakt met de foto’s die hij in opdracht van mij heeft gemaakt. Plukt er uw vruchten van!

 2. Fantastisch
  Door Marianne Mulder, communicatie manager Fokker - oktober 17, 2017

  Jan Knol heeft op zeer professionele wijze de afscheidsrecepties van de bestuursvoorzitter van Fokker Technologies beeld in gebracht en een selectie van de foto’s verwerkt in een prachtig fotoboek. En dit alles tegen een zeer redelijke prijs. Ik kan deze fotograaf van harte aanbevelen!

 3. Professioneel en mooie foto's
  Door Ellen - oktober 17, 2017

  Wij konden snel een afspraak maken en Jan ontving mij in een zeer professionele fotostudio. Jan stelde me volkomen op mijn gemak. Hij straalde een goede mix uit van professionaliteit, toegankelijkheid en vrolijkheid. Hij wist een sfeer te creëren waarbij ik mezelf kon zijn. Tevoren had Jan me praktische suggesties gegeven over kleding en haardracht. Hij legde ook telkens uit waarom hij wat deed. Na afloop liet hij me de resultaten zien.De keuze welke foto het uiteindelijk moest worden liet hij aan mij.Kortom, een hele leuke ervaring en een aanrader!

 4. Fijne ervaring
  Door Amsterdam Carriages, Gerard Rikkelman - oktober 17, 2017

  Uit de fotoshoot en het contact vóór- en achteraf met Jan Knol kwam een goede synergie naar voren en als uitkomst bleek de fotografie een leidraad voor de veranderingen van het totaal van mijn communicatie.

 5. Top!
  Door Ellenoor - oktober 17, 2017

  Jan bereidt zijn opdracht goed voor, zodat op het moment suprême de fotosessie professioneel en zeer soepel verloopt. Het resultaat is van hoge kwaliteit. Een aanrader voor iedereen die een aardige, professionele en betaalbare fotograaf zoekt!

 6. Mooi!
  Door Remco - oktober 17, 2017

  Jan heeft portretfoto’s gemaakt voor onze nieuwe website. De fotoshoot verliep professioneel en efficiënt tegen een redelijk tarief. We zijn erg blij met het resultaat. Benieuwd? Ga naar http://www.doubledividend.nl/team

Schrijf een beoordeling