Wie ben ik
Mijn naam is Jeffrey van Bakel en ik ben een fotograaf met een voorliefde voor portret- en sportfotografie.
Enthousiast, vriendelijk, flexibel en een perfectionist. Dat is hoe mensen mij omschrijven.  Ik zie dat meer als passie en gedrevenheid. Ik ben professioneel, geduldig en een benaderbaar persoon. Ik luister naar jouw ideeën en deel mijn ideeën met jou.   Mijn doel is   om   jouw   wens   naar beeld te vertalen.

Wat kan ik voor jou betekenen?
Op het gebied van sport ben ik met name gespecialiseerd in voetbal. Dat betekent niet dat andere sporten niet voor mij zijn weggelegd. Ook die breng  ik in beeld zoals je bij de pro’s ziet.

Qua portretten heb ik uiteenlopende opdrachten gedaan. Of dit nou een mooi persoonlijk portret is of een zakelijke reportage. Een mooi portret is niet iets dat je zomaar even schiet. Er komt van alles bij kijken en daar neem ik de tijd voor. In een relaxte sfeer tot een optimaal beeld komen? Bij mij ben je aan het juiste adres.

Als je op zoek bent naar een (zakelijk) portretfotograaf dan heb je vast al een idee. Je zal ongetwijfeld al in bladen of op het internet naar foto’s hebben gekeken. Ik hoor daarom graag wat jij wilt. Zo kan ik dat naar een juist beeld vertalen. Daarnaast zit ik altijd vol met ideeën om daarmee jou wens aan te vullen.

Een persoonlijke en blijvende herinnering meegeven of foto’s leveren wat alleen maar in het voordeel zal zijn voor jezelf, jouw bedrijf of product. Je kan er vanuit gaan dat het kwaliteitsbeelden zijn, met aandacht voor detail.

Interesse?
Neem  gerust contact met mij op voor meer informatie.

Stats & tags


's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
Bedrijfsfotograaf, bedrijfsportretten, Den Bosch, Fotograaf Brabant, fotograaf gezocht, fotograaf huren, Kaatsheuvel, Noord-Brabant, portret, portretfotograaf, sport, sportfotograaf, Tilburg, voetbalfotografie, Waalwijk, zakelijke fotografie

Overige informatie

Ik heb de beschikking tot Mobiele studio, Digitale fotoafwerking
Gewenste opdrachtgevers Particulier, Zakelijk
Aantal fotografen in dienst 1
Indicatie uurtarief € 60

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling