Onder de naam Piepers Audiovisuele Communicatie bied ik mijn diensten aan als fotograaf en videograaf.

Werkgebied: Heel Nederland.
Ben sinds 2005 videograaf en fotograaf en heb tijdens mijn opleiding CMV op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen met creatief hoofdvak audiovisueel en andere modules het vak geleerd.

Een goed fotograaf heeft oog voor mensen en kan een stukje van de ziel vast leggen. Kan het geluk over laten komen en de sfeer van de dag vereeuwigen.

Mijn kracht als fotograaf is het netjes kunnen begeleiden van mensen teneinde goede foto’s te hebben. Ook heb ik veel oog voor het publiek. Een goede fotograaf is zo onzichtbaar mogelijk en loopt zo min mogelijk in de weg. Hij kent zijn plaats.

Prijzen:
Begint bij drie uur fotografie ter plaatse voor €299,-. Ieder uur er boven op is €85,-. Kilometervergoeding van €0,25. Foto album begint bij €209,-, kunnen meestal ongeveer 50 foto’s in, maar die editor biedt veel ruimte. Dus: 4 uur: €384.-/6 uur. €554,-/8 uur: €724,-/10 uur: €894,-/12 uur: €1064,-

Mijn tip voor aanstaande bruidsparen? Hou rekening bij het zoeken naar een trouwlocatie met een binnen,- en een buitenoptie om foto’s te maken. Mocht het binnen worden vanwege het weer, dan is het handig om in het hoofd te houden dat binnen dan goed belicht mag zijn. Probeer niet te veel te plannen qua foto. On the fly gebeuren de mooiste dingen. Andere kant is een stukje regie welkom.

Waarin onderscheid ik mij? Ik krijg er altijd een lach uit, kan de ziel en het geluk pakken op beeld. Heb een goed gevoel voor hoogtes, dieptes, vergezichten en ruimte. Ik maak er ter plaatse altijd een feestje van.

In het kader van fotografie zeg ik vaak tegen mensen die niet op de foto durven of willen: ‘Jij bent de enige die jezelf nu niet ziet, verder ziet iedereen je!’
Verder ben ik tijdens de shoot onzichtbaar wanneer het moet en neem de leiding als het nodig is. Ik sta garant voor een gezellige sessie!

Overige categorieen die voor mij van toepassing zijn: Naast bruiloften ook uitvaarten en communies. Verder vanuit mijn onderneming voornamelijk promotievideo’s, bedrijfsportretten en social video’s voor online gebruik.

Ik hoor graag van jullie!

Stats & tags


Oss, Noord-Brabant, Nederland

Overige informatie

Ik heb de beschikking tot Mobiele studio, Digitale fotoafwerking
Gewenste opdrachtgevers Particulier, Zakelijk
Aantal fotografen in dienst 1
Indicatie uurtarief € 85

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling