Je bent op zoek naar een professionele fotograaf die jouw bruiloft op een gedenkwaardige manier vastlegt. Of je wilt een mooie en stijlvolle fotoreportage van je gezin, een optreden, je zwangerschap of een andere gelegenheid. Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Bekijk mijn portfolio op www.floorfoto.nl. Ben je enthousiast geworden? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen!

Stats & tags


Haarlem, Nederland
Amstelveen, Amsterdam, bruidsfotograaf, bruidsfotografie, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, huwelijksfotografie, Lisse, portretfotografie, Utrecht

Overige informatie

Ik heb de beschikking tot Eigen studio, Visagiste
Gewenste opdrachtgevers Particulier, Zakelijk
Aantal fotografen in dienst 1
Indicatie uurtarief € 85
Lid van brancheorganisatie Onbekend

Beoordelingen

Beoordelingen

5 Gemiddeld
(2)
5 stars
2
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star  
0

Deel jouw ervaring

Schrijf een beoordeling →
 1. Super ervaring!
  Door Patrick en Helen - oktober 17, 2017

  Wij zijn getrouwd op 7 maart 2013 te Haarlem.
  Nadat onze eerstgekozen bevriende fotograaf niet bleek te kunnen, zijn we gaan googelen en kwamen we op de site van Floor uit. De site gaf al een goede indruk van haar werk en na het telefoongesprek waren wij al overtuigd dat wij een goede keuze hebben gemaakt. Uiteraard zit ” the proof of the pudding in the tasting” en waren we reuze benieuwd naar de foto’s van onze, overigens prachtige, trouwdag. Ons gevoel bleek helemaal juist. Floor beweegt zich bijzonder gemakkelijk door de dag heen, maakt met iedereen een praatje en schiet ongemerkt haar kaartje vol. En het resultaat mag er zijn, ga vooral eens op haar website kijken!! Wij zijn in ieder geval reuze tevreden en voor het geld hoef je het ook niet te laten!! Kortom, wat ons betreft een echte aanrader!!!! Patrick en Helen

 2. Heel goed!
  Door Dirk - oktober 17, 2017

  Floor is een heel goede fotograaf: ze heeft de sfeer en het licht op onze trouwdag heel mooi in beeld weten te vangen en daarbij duidelijk rekening gehouden met de sfeer en lichtinval die wij graag wilden hebben. Een paar foto’s uit de reportage waren precies zo als wij haar volgens ons “ideaalbeeld” hadden uitgelegd! Echter, ieder kan haar foto’s makkelijk zelf beoordelen ahv haar portfolio.
  Wat je daar niet eenvoudig aan ziet, is dat Floor zo ontzettend fijn in de omgang is! Ik ben zelf niet zo fotogeniek: ik sta vaak met een verwrongen lach op foto’s. Zij zorgde voor de juiste sfeer waardoor ze zelfs van mij mooie foto’s heeft gemaakt! We hebben ook van behoorlijk veel gasten spontane reacties gehad over Floor: dat het toch zo’n leuk persoon is. Daardoor was zij ook in staat om leuke sfeer-foto’s van onze gasten te maken.
  En na de bruiloft het fotoalbum. Van te voren hadden we afgesproken dat we dat zelf zouden doen. Dat viel toch tegen. Zij heeft ons toen alsnog heel goed en proactief geholpen om toch nog met een mooi album te komen. Met Floor maak je zeker een goede keus voor je trouwdag – of andere bijzondere gelegenheden!

Schrijf een beoordeling