Hopelijk vind je hier iets naar je smaak, waar je iets in herkent, wat je mooi vindt, wat je raakt! Hoe vaak hoor ik van mensen, dat ze ook zulke mooie plaatjes van zichzelf zouden willen hebben, maar niet fotogeniek zijn? Hoe vaak hoor ik van mensen, dat ze gewild hadden, dat ze van een geliefde ooit zulke mooie foto’s hadden laten maken?

Foto’s zijn tegenwoordig door iedereen te maken, maar niet iedereen krijgt het voor elkaar om datgene of diegene vast te leggen, op een manier die anderen raakt. Van de geboorte tot het afscheid, overal zijn blijvende herinneringen van te maken.

Ik ga voor verfrissend, mooi, kwalitatief werk, maar ik wil het vooral anders dan anderen doen! Dit lukt vooral door het op mijn eigen manier te doen, een beetje eigenwijs, creatief en vooral origineel.

Stats & tags


Deventer, Gelderland, Nederland
Bedrijfsfotografie, bruidsfotograaf deventer, bruidsfotograaf overijssel, bruidsfotografie, Bruidsfotografie Overijssel, bruidsreportage, deventer, Fotograaf Deventer, Fotograaf Overijssel, portreffotografie, trouwfotograaf, Trouwfotograaf gezocht, Trouwfotograaf Overijssel

Overige informatie

Aangemaakte albumsPortret, Newborn, Zwangerschap, Bruiloft
Ik heb de beschikking tot Visagiste, Digitale fotoafwerking
Gewenste opdrachtgevers Particulier, Zakelijk
Aantal fotografen in dienst 1
Indicatie uurtarief € 60

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling