Stats & tags


Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
bedrijfscultuur, bedrijfsfoto, Bedrijfsfotograaf, Bedrijfsfotografie, bedrijfsinterieur, beeldmerk, corporate, corporation, directieportret, directieportretten foto van werkplek, exterieurfoto, foto van werkvloer, Fotograaf Amsterdam, Fotograaf Noord Holland, groepsfoto, Henny Boogert;reportage, huismerk, interieur foto, onderneming, pack shot, portret, produktfoto, werknemers groep foto, werknemers portret

Overige informatie

Ik heb de beschikking tot Eigen studio, Mobiele studio, Visagiste, Digitale fotoafwerking
Gewenste opdrachtgevers Particulier, Zakelijk
Aantal fotografen in dienst 1
Indicatie uurtarief € 85

Beoordelingen

Beoordelingen

4.5 Gemiddeld
(3)
5 stars
2
4 stars
1
3 stars
0
2 stars
0
1 star  
0

Deel jouw ervaring

Schrijf een beoordeling →
 1. Prettig
  Door Hermin Uzer - oktober 17, 2017

  Om iemand zodanig te fotograferen dat uit de foto’s kan worden opgemaakt hoe diens persoonlijkheid is en waar die voor staat moet je wel een vakman zijn.
  Het is erg prettig om met Henny te werken, fijn in omgang waardoor hij mensen spontaan op de foto weet vast te leggen, iemand die begrijpt wat je bedoelt en daarbij het doel niet uit het oog verliest. Wat ook prettig is dat hij zijn werk snel en goed aflevert zonder extra onverwachte kosten. Gepassioneerde vakmensen, ze bestaan nog!
  Hermin Uzer – NAPAPIJRI

 2. Ervaren en technisch
  Door Huibert Kloet - oktober 17, 2017

  Henny Boogert is een ervaren technische topfotograaf die vooral flexibel en prettig in omgang is en altijd voor mij klaar staat. Als art- en creative director vind ik zijn tarieven bijzonder gunstig, zeker als het gaat om reportages.

Schrijf een beoordeling