Benny van de Werfhorst – Fotografie, is een professionele fotograaf, die zich voornamelijk bezig houdt met commerciële portretfotografie. Hij noemt zichzelf ook weleens een “mensenfotograaf”. Qua portretfotografie, doet Benny van de Werfhorst – Fotografie veel. Benny van de Werfhorst – Fotografie spreekt bijvoorbeeld ook nooit over fashion, casual enz. -maar voor hem valt dat allemaal onder portretfotografie in het geruime zins des woord. Kortom, alles wat met mensen te maken heeft. Benny van de Werfhorst – Fotografie, kenmerkt zich door z’n professionele werkwijze, secuurheid, goed met mensen kunnen omgaan, inlevend, overlegt veel, goede voor en na service en werkt met veel passie. Zijn stijl: fotografeert vrij neutraal > weinig franjes, lage kleurverzadiging, werkt ook veel in zwart/wit, laat weinig van de omgeving zien > het draait om het portret, retoucheert gezichten niet tot een Barbie huidje en werkt zowel strobist (meerdere losse reportageflitsers) als met bestaandlicht. Foto’s zijn altijd volledig en helemaal afgewerkt; dit hoort er gewoon standaard bij. * Hij wijkt in principe ook niet van zijn stijl af. Zijn stijl kan u aanspreken of niet. Dit is immers zijn handelsmerk. Benny van de Werfhorst – Fotografie staat uiteraard bij de KvK ingeschreven en heeft uiteraard een btw-nummer.

Stats & tags


't Loo Oldebroek, Utrecht, Nederland
Bedrijfsfotograaf Zwolle, belgië, benny, collage, commercieel, , familie, fotograaf, Fotograaf Overijssel, Fotograaf Zwolle, gelderland, koophandel, locatie, mensen, nederland, offerte, oldebroek, overijssel, particulier, portret, portretfoto, portretfotograaf, prijs, professioneel, reportage, reportagefotografie, service, slideshow, strobist, tarief, vakfotograaf, vakprint, veluwe, Voorbeeld: portretfotografie, werfhorst, zakelijk, zwolle

Overige informatie

Ik heb de beschikking tot Eigen studio, Digitale fotoafwerking
Gewenste opdrachtgevers Particulier, Zakelijk
Aantal fotografen in dienst 1
Lid van brancheorganisatie Onbekend

Beoordelingen

Beoordelingen

5 Gemiddeld
(7)
5 stars
6
4 stars
1
3 stars
0
2 stars
0
1 star  
0

Deel jouw ervaring

Schrijf een beoordeling →
 1. Vakfotograaf
  Door Wim ter Horst - oktober 17, 2017

  Naar mijn mening een vakfotograaf, die iedereen zich toe mag wensen.
  Naast dat het gewoon een hele goede vakfotograaf is, is het ook werkelijk een heel prettig persoon in omgang. Ook zijn service verlening is heel prettig: hij denkt echt met de klant mee en is oplossingsgericht. Niets is teveel. Ook zijn fotografiestijl, ben ik ontzettend enthousiast van.
  Ik raad iedereen deze fotograaf aan, want het is echt een vak idioot.
  Wim ter Horst

 2. Een echte prof
  Door Anneke - oktober 17, 2017

  Benny is een echte prof! Hij is een perfectionist en dat zie je aan het resultaat. Ik had geen ervaring, maar Benny wist mij perfect aan te sturen waardoor het super mooie foto’s zijn geworden! En buiten dat is het een gezellige vent die je op je gemak stelt.

 3. Hele fijne samenwerking
  Door Daisy Valleau - oktober 17, 2017

  Ik heb een hele fijne samenwerking met Benny gehad. Hele goede voorbereidingen en hij is zeer kritisch wat de belichting betreft. Hij doet ook alles in overleg en draagt ook zorg over de locatie. Ik heb een hele gezellige dag gehad en ga zeker nog een keer met hem samen werken. Nogmaals bedankt voor deze positieve ervaring.

 4. Geld meer dan waard
  Door Evert-Jan van Brummen - oktober 17, 2017

  Wij kunnen deze fotograaf van harte aanbevelen. Wij hadden hem ingehuurd voor onze reclame campagne, waarbij we portretfoto’s moesten hebben op lokatie, en dat is keurig uitgevoerd.
  De stijl van deze fotograaf spreekt ons zeer aan.
  Voor de rest zeer vakbekwaam, aardig, denkt goed mee, is geen klokkijker, snelle aflevering van de foto’s, goede service enzovoort.
  Wij raden deze portretfotograaf echt aan. Niet goedkoop in tarief, maar daar staat een ontiegelijke kwaliteit tegenover. Het geld meer dan waard.

 5. Zakelijk shoot
  Door Hans van der Veen - oktober 17, 2017

  Ik heb met Benny een zakelijke shoot gedaan, naast het feit dat Benny erg prettig is in de omgang met zijn model, is hij absoluut van vakspecialist. Weet veel van zijn vak, wat mij opviel was de perfecte belichting hij weet gewoon heel goed hoe toe te passen. De foto’s zijn dan ook perfect geworden, ik krijg ook regelmatig complimenten over de foto’s.
  Ik kan een ieder aanbevelen een fotoshoot door Benny te laten verzorgen.

 6. Geweldige fotoshoot!
  Door Lee.O ( http://www.facebook.com/LeeOcareerpage ) - oktober 17, 2017

  Ik heb een geweldige fotoshoot met Benny gehad. Heerlijk om als model met een professionele fotograaf als Benny te werken. Hij weet waar die mee bezig is en we hadden weinig tijd en woorden nodig voor hetgeen we wilden neerzetten. Het was dan ook geweldig om direct de volgende dag de resultaten al te mogen zien van de shoot. Benny is een zeer aimabele persoon en uiterst professioneel, met een prachtige eigen stijl, die ik ten zeerste aanbeveel als het om portretten gaat.

 7. Professioneel
  Door Antonia - oktober 17, 2017

  Ik heb een business shoot met Benny gedaan, hij is een professionele fotograaf en Benny stelde mij al snel op mijn gemak, de foto’s zijn erg mooi geworden… zou hem zeker aanbevelen, binnenkort gaan we weer een shoot doen en daar kan ik me nu alweer op verheugen.
  Bedankt Benny.

Schrijf een beoordeling