Stats & tags


Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Bedrijfsfotograaf, Bedrijfsfotografie, bedrijfsreportage, familiefotografie, fashionfotografie, Fotograaf Apeldoorn, gezinsfotografie, modelfotografie, portfolio fotografie, portret, portretfoto, portretfotograaf

Overige informatie

Ik heb de beschikking tot Eigen studio, Mobiele studio, Visagiste, Digitale fotoafwerking
Gewenste opdrachtgevers Particulier, Zakelijk
Aantal fotografen in dienst 1
Indicatie uurtarief € 65

Beoordelingen

Beoordelingen

5 Gemiddeld
(13)
0 stars
-1
5 stars
11
4 stars
2
3 stars
0
2 stars
0
1 star  
0

Deel jouw ervaring

Schrijf een beoordeling →
 1. Goed en zelfstandig
  Door Eva Schaap - oktober 17, 2017

  Angela is een goede fotograaf die snel de opdracht weet in te schatten, efficiënt en zelfstandig werkt zonder die opdracht uit het oog te verliezen. Haar specialisatie ligt evident bij de mens van dichtbij; zowel in letterlijke zin als in zeggingskracht.

 2. Zwangerschapsfotoshoot
  Door Ilse Vruggink - oktober 17, 2017

  Ik heb met Angela een zwangerschapsfotoshoot gedaan, dit was fantastisch! Ze is een fotografe die met veel passie aan het werk is, dit straalt overal vanaf. Angela had zelf ook veel leuke ideeën, waardoor er geweldige verrassende foto’s gemaakt werden. Zelf hadden wij ook nog een aantal ideeën en dit was geen probleem voor Angela. Tijdens de shoot pakt ze dit op en zorgt ze voor een geweldige foto! Wat mij betreft: Een vakvrouw pur sang!
  En nu op naar de newborn fotoshoot! Ik kijk er al naar uit!

 3. Altijd goed!
  Door Reinier Groenendijk, directeur c-wordz media Apeldoorn - oktober 17, 2017

  Wij hebben Angela diverse keren als fotograaf ingehuurd voor uiteenlopende projecten. Zowel voor magazines als voor web wist zij telkens de juiste invalshoek te kiezen. Opvallende extraatjes: Prima nazorg en opvolging en goed in klantcontact. Minstens net zo van belang als de juiste foto.

 4. Prettige samenwerking
  Door Charlotte Vonderhorst / Parc Spelderholt - oktober 17, 2017

  Heb prettig met Angela samengewerkt, ze heeft een hele treffende en mooie reportage van onze studenten en ons landgoed gemaakt. Angela heeft aan een half woord genoeg en weet precies wat belangrijk is om vast te leggen.

 5. Weet ze alles op de juiste manier vast te leggen
  Door Michael Karman - oktober 17, 2017

  Aanwezig, maar toch afwezig. Zonder je het merkt, gaat Angela op in het geheel en weet ze alles op de juiste manier vast te leggen. De sfeer precies zoals deze is. Rauw, mooi en pure foto’s, zonder dat je heel lang uit hoeft te leggen wat je precies bedoeld.

 6. 1 woord; geweldig!
  Door Eva - oktober 17, 2017

  Angela. 1000x dank.
  Het was’n geweldige dag, onze trouwdag, en dankzij jou foto’s worden we er nog vaak aan herinnerd.
  Top!

 7. Super ervaring!
  Door Susila - oktober 17, 2017

  Zoek je een fotograaf die jouw wensen weet te vertalen naar foto’s waar je super blij van wordt dan moet je bij Angela zijn. Angela is creatief, stelt je op je gemak en maakt prachtige foto’s. Iedere fotosessie zet Angela zich voor 200% in en is niet tevreden voordat ze er alles uitgehaald heeft. Resultaat: mooie originele foto’s en een tevreden klant. Een echte vakvrouw.

 8. Prachtige rapportages
  Door Blanca Wilde - oktober 17, 2017

  Angela heeft voor ons twee prachtige rapportages gemaakt. Onze zwangerschapsfoto´s zijn erg mooi geworden, en wij hebben in overleg alles kunnen bepalen. Ons gezinsrapportage was ook super gaaf. Zij heeft een hele mooie locatie uitgezocht met verschillende plekjes en achtergronden. Het is heel fijn om samen met Angela te werken, je weet dat zij jouw ideeën net mooier weet te bewerkstelen.

 9. Super voor een goede prijs!
  Door Heleen plomp - oktober 17, 2017

  ik was op zoek naar een fotograaf die een fotoshoot kon maken voor een redelijke prijs. ik wilde foto’s laten maken voor mijn op te zetten website. Via een businesscontact kreeg ik het advies om eens contact op te nemen met Angela. bij het eerste contact had ik meteen een goed gevoel. Na eerst afgestemd te hebben qua wensen/ mogelijkheden ging ik -toch wel gespannen- naar de studio van Angela. Binnen enkele minuten had Angela al mijn spanning weggenomen en vol vertrouwen heb ik me laten leiden door Angela.Ze weet wat ze doet en stopt pas als ze “het shot” heeft gemaakt. De foto’s zijn dan ook erg mooi geworden.Ook de afwerking verliep vlot.Ik raad iedereen die een professionele fotoreportage wil laten maken deze dame aan!

 10. Ervaren technisch topfotograaf
  Door Cor van Dronkelaar - oktober 17, 2017

  Angela is een ervaren technisch topfotograaf die producten en mensen met passie fotografeert daarnaast is ze flexibel en prettig in omgang is en vindt altijd tijd om een opdracht op tijd af te krijgen met het gewenste en altijd verrassende resultaat. Zeker als het gaat om zaken zoals lichtreclames in dag en nachtsituaties weet ze dit zeer natuurgetrouw weer te geven. Top

 11. Zeer gedreven fotografe
  Door Lex - oktober 17, 2017

  Angela is een gedreven fotografe. Ze is een vakvrouw en laat voor haar fotoshoots niets aan het toeval over. Toch weet ze ook creatief gebruik te maken van het toeval en ‘het moment’ te herkennen. De portretfoto die ze van mij maakte is daar een mooi voorbeeld van. De fotoshoot was niet gepland, mijn hoofd stond er niet zo naar maar toch zag Angela haar kans schoon door me over te halen voor een korte shoot. Het lukte haar perfect om ‘het moment’ te regisseren en de juiste mix tussen spanning en ontspanning te vinden voor een bijzondere serie portretfoto’s.

 12. Leukste cadeau!
  Door Raquel - oktober 17, 2017

  Ik heb aan een vriendinnetje een fotoshoot gegeven voor haar verjaardag, hier heb ik Angela leren kennen als fotografe. Ondanks de chaos van alle meiden bij elkaar is het Angela gelukt om fantastische foto’s te maken waarin ieder zichzelf herkent. Ook de persoonlijke fotoshoot vlak voor mijn gala heeft prachtige foto’s opgeleverd. Bedankt Ans!

 13. Top
  Door Esther Nordsiek - oktober 17, 2017

  Ik heb meerdere keren met Angela samengewerkt. Angela is vakkundig, professioneel, flexibel en altijd in voor nieuwe ideeën. Daarnaast heeft Angela het vermogen mensen voor de camera op hun gemak te stellen, hiermee halen ze het beste uit zichzelf en dat is direct zichtbaar op de foto’s. Ben je op zoek naar een professionele fotograaf die met je meedenkt en kansen benut raad ik je aan contact op te nemen met Angela Stouten.

Schrijf een beoordeling