Mensen trots maken is mijn doel en ik richt me hierbij vooral op ondernemers (in de wielersportbranche). Door foto’s te maken die precies bij een bedrijf passen, aansluiten bij hun uitstraling en hun kernpunten bevatten, help ik een stukje mee in de ontwikkeling van een bedrijf. Want ik ben er van overtuigt dat goede foto’s een bedrijf verder kan helpen met het behalen van de commerciële doelstellingen.

Sinds 2009 ben ik bezig als freelance fotograaf en daarbij heb ik mij altijd gericht op de zakelijke markt. Daarnaast ben ik mij inmiddels aan het specialiseren in zakelijke wielerfotografie, waarbij ik bedrijven in de wielersport help met betere foto’s. Dat zijn niet alleen actiefoto’s, maar ook productfoto’s.

Voor mij is het altijd het belangrijkste dat de foto’s aansluiten bij de uitstraling en visie van de klant! Zo maak ik mensen trots met prachtige foto’s!

Stats & tags


Den Dungen, Noord-Brabant, Nederland
Bedrijfsfotograaf, Bedrijfsfotografie, Bedrijfsreportages, commerciële fotografie, compleet beeld, concepten, creatief, Den Bosch, details, evenementfotografie, Fotograaf Brabant, Fotograaf Den Bosch, kleurrijk, Landelijk, Noord-Brabant, Wielerfoto's, Wielerfotografie, zakelijke fotografie

Overige informatie

Ik heb de beschikking tot Mobiele studio, Visagiste, Digitale fotoafwerking
Gewenste opdrachtgevers Zakelijk
Aantal fotografen in dienst 1
Indicatie uurtarief € 115
Lid van brancheorganisatie Ja

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling